Tannlegevakt

Tøyen Tannlegevakt Oslo er stolte av å hjelpe Oslofolk å overkomme tannsmertene i akutte tilfeller samtidig hjelpe dem med å få en god natts søvn. Det kan være vanskelig å få en akutt time når du trenger det og ingen liker å dra til tannlegen. Vi forstår frykten folk har når det gjelder tannleger og det er derfor vi tar en annen tilnærming når det gjelder tannbehandling. Du finner vår tannlegevakt i varme, vennlige og svært imøtekommende lokaler nær oslo sentrum. Du vil få behandling som er både omsorgsfull og høyst profesjonell slik at du som pasient føler deg komfortabel og rolig. Vi vil alltid sikre at du forlater Tøyen Tannlegevakt Oslo smertefritt og lykkelig.

Uansett årsaken til tannsmertene skal vi prøve å hjelp deg. Tannlegevakten vår tar i mot alle pasienter og er åpent for alle. Hva burde du gjøre i en akutt situasjon?

Hvis du opplever smerter, hevelse eller blødning ring vår akutt tannlege Oslo telefon nummer på 22 19 18 00, utenom åpningstidene kan du kontakte oss på skjemaet på siden eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det er veldig enkelt og greit å bestille en akutt time. Vi vil spørre deg noen spørsmål over telefonen om akuttsituasjonen din. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på time hos Tøyen Tannlegevakt Oslo.

Tannpine/Tannsmerter

Mange opplever tannsmerter som det absolutt verste form av smerte . Det kan hindre deg fra en god natts søvn, spising, drikking eller hvordan du jobber. Hvis du ikke klarer å ta ut tid av arbeidsdagen på grunn av tannpine kan vi tilby deg time på kveldstid etter arbeidsdagen. Tøyen tannlegevakt Oslo er også åpen på lørdager og søndager samt helligdager som gjør at du kan få akutt time når det passer deg best. Hvis du opplever akutt tannsmerter kan du ringe oss på 22 19 18 00.

Knekt eller ødelagt tann

Ødelagte og sprukket tenner kan være irriterende både i funksjon og estetikk. Å knekke en tann kan skje når du minst forventer det. For eksempel når man tygger på harde matvarer som nøtter. Tøyen tannlegevakt Oslo vil reparere din knekt tann slik at du får tilbake tryggheten til å smile og spise.

Blødning og smerte fra tannkjøttet

Blødende tannkjøtt kan være et tegn på tannkjøttsykdom. Sår tannkjøtt kan faktisk oppleves som verre enn tannpine med en brennende følelse. Hvis du tror du har tannkjøttsykdom eller tannkjøttet blør under tannpuss eller spising så er det svært fornuftig å se en tannlege. Tøyen tannlegevakt Oslo har håndtert mange spørsmål knyttet til tannkjøttsykdom selv ekstreme tilfeller. Blødende tannkjøtt vil ikke forsvinne av seg selv, og det er alltid best få det undersøkt av tannlegen.

Ulykke med barn

Kontakt den offentlige tannhelsetjenesten. Utenom åpningstiden (til den offentlige tannhelsetjenesten), kontakt Oslo offentlige tannlegevakt for behandling av barn. Du er også velkommen til oss, men vi ønsker at du først og fremst tar kontakt med den offentlige tannhelsetjenesten.

kalender Bestill time

Bestill time

Adresse

  • Grefsenveien 69
    0487 Oslo

Kontakt

  • 22 15 25 15

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider

Man-fre: 08.00-16.00

© 2021 Grefsen tannlegesenter. Alle rettigheter reservert.